Ο εκδοτικός οίκος

    O Εκδοτικός Oίκος «Καλλιεργητής» δημιουργήθηκε το 1971 από τον στιχουργό και συγγραφέα Γρηγόρη Μπούκα. Μετά από μία επιτυχημένη πορεία 39 ετών, το 2010 μεταβιβάστηκε στη νέα γενιά. Έτσι ανέλαβε τη σκυτάλη ο Αντώνης – Πέτρος Μπούκας. Το θεματολόγιο των βιβλίων που εκδίδονται ή πρακτορεύονται σχετίζονται με την κηπουρική, το κυνήγι, το ψάρεμα και τα σπορ και διατίθενται είτε χονδρικώς είτε λιανικώς. Πολλοί αποφάσισαν να γίνουν καλλιεργητές διαβάζοντας τα βιβλία του Καλλιεργητή. Κυνηγοί και ψαράδες βρήκαν έτοιμες γνώσεις στα βιβλία μας.
Φυσικά, ο αναγνώστης έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί και οποιαδήποτε άλλα βιβλία τον ενδιαφέρουν, αφού συνεργαζόμαστε με όλους τους  εκδότες. Αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα ή email προκειμένου ο αναγνώστης να τα λάβει όπου και αν μένει.

Επίσης οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιεργητές μπορούν να προμηθευτούν εξαιρετικής ποιότητας οικολογικό λίπασμα, χώμα και μπαμπού στηρίγματα φυτών για όλες τις καλλιέργειες, και το ειδικό ελαστικό σχοινί Agrope, χωρίς σύρμα, για να δένουν και να στηρίζουν τα φυτά και τα δέντρα τους χωρίς αυτά να πληγώνονται.

————————-